ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Општински натпревар по хемија

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На 16 03 2019 година во ООУ “Ацо Шопов” општина Бутел се одржа општински натпревар по хемија. Училиштето “Ацо Шопов” беше училиште домаќин за општинитеБутел, Чаир, Шуто Оризари и Чучер Сандево. Претседател на општинската комисија беше Лилјана Трајкова професор по хемија во ООУ “Ацо Шопов”. На учениците им посакуваме среќа.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4612,4613,4614,4615,4616,4617,4618″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]