ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ОПШТИНА БУТЕЛ ВО НОВОГОДИШНО РУВО БЛЕСНА, НАСЕКАДЕ СЕ СЛУША СМЕА И ПЕСНА

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ОПШТИНА БУТЕЛ ВО НОВОГОДИШНО РУВО БЛЕСНА, НАСЕКАДЕ СЕ СЛУША СМЕА И ПЕСНА
Денес 27.12.2018 година нашите ученици од ООУ „Ацо Шопов“ со ритмички танци учествуваа во делот„ТАНЦУВАМЕ И ПЕЕМЕ, ПРАЗНИЧНА СРЕЌА СЕЕМЕ“

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4203,4204,4205,4206,4207,4208,4209,4210,4211,4212,4213,4214,4215,4216,4217,4218,4219,4220,4221,4222,4223,4224,4225,4226,4227,4228,4229″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

„ЅВОНАТ, ЅВОНАТ ЅВОНЧИЊА – ЗА НОВАТА ГОДИНА ПЕАТ МОМЧИЊА И ДЕВОЈЧИЊА“ во општина Бутел ученичките од ООУ„Ацо Шопов“
Викторија со песната „Тивка ноќ“ и Тамара со песната „Не лути се кокиче“

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4233,4234″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”4235,4236,4237,4238,4239,4240″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Пееме и се радуваме-хорот на ООУ„Ацо Шопов“ со наставникот Димитар Димитров

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”4241,4242,4243,4244,4245″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Браво за Илија,Петар и Лука

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”4246,4247,4248″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]