ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Одбојкарките на ООУ„Ацо Шопов“изграа два натпевари со ООУ„Живко Брајковски“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денеска 30.11.2018 година во нашето училиште одбојкарките на ООУ„Ацо Шопов“изграа два натпевари со ООУ„Живко Брајковски“ со резултат во наша корист и тоа 3:1 и 3:2 во сетови и со тоа се пласираа за градската лига.Одиме понатака! Браво!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3919,3920,3921,3922,3923″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]