ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Одбележан 24 Октомври – ден на Обединети нации

Одбележан 24 Октомври – ден на Обединети нации