ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Од семе до прекрасни сончогледи

Акција на учениците од четврто одделение – Од семе до прекрасни сончогледВо лето ќе добиеме прекрасни сончогледови цветови кои ќе ни го разубавуваат пејсажот а исто така обезбедуваме полен за пчелите и храна за птиците. Раширете ја идејата и да делуваме за поубава Македонија.

и.