ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Новогодишни пакетчиња

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Првооделенците од нашето училиште денеска среда 26.12.2018 неколку дена пред новата година, во големата сала на општината проследија новогодишна претстава за деца ,беа поздравени од градоначалникот на општина Бутел г-дин Велимир Смилевски и притоа на секое прваче му додели новогодишно пакетче.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4178,4179,4180,4181,4182,4183,4184,4185,4186,4187,4188,4189,4190,4191,4192,4193,4194,4195,4196,4197,4198,4199″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]