ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Новогодишната манифестација на Општина Бутел

Од денешниот настап на нашето училиште на новогодишната манифестација на Општина Бутел