ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Новогодишна забава за учениците

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Вечерва (21.12.2018) се забавуваме со учениците од осмо и девето одделение .Желбите на учениците се на прво место.Наставниците и членовите на Советот на родители на училиштето е заедно со нив.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4162,4163,4164,4165,4166″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]