ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Новогодишен базар 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Новогодишен базар во ООУ,,Ацо Шопов,, организиран од Советот на родители. (21.12.2018)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4147,4148,4149,4150,4151,4152,4153,4154,4155,4156,4157,4158″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]