ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Недела на нашиот патрон,,Ацо Шопов”

ПЕШАЧИМЕ И СПОРТУВАМЕ
И ВО ПАНДЕМИЈА ДРУГАРУВАМЕ.
ГИ ПОЧИТУВАМЕ МЕРКИТЕ СИТЕ
БРЗО И ЛЕСНО ДА НИ ПОМИНАТ ДНИТЕ.
🙂 ЧЕСТИТ ПАТРОН 🙂
одговорен наставник:Лиле Рабреновиќ