ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

НАТПРЕВАР ДАБАР 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Од денес 12 до 16 ноември 2018 година нашето училиште ООУ„Ацо Шопов“,Скопје учествува на натпреварот Дабар 2018. Целта на натпреварот е да ја промовира информатиката и сродните науки. Истиот е исклучително популарен, и се спроведува во повеќе држави. Првата група ученици ја завршија успешно својата задача .продолжуваме и утре .Им посакувам успех на сите.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3605,3606,3607,3608,3609,3610,3611,3612,3613″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]