ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Наградна акција за собирање електронски отпад

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 30.11.2018 година во 14.00 часот во големата сала на Општина Бутел се одржа извлекувањето на добитниците на награди од спроведената акција на Еколект за собирање на електронски отпад.Присутните ги поздрави и Градоначалникот г-дин Велимир Смилевски кој ја подржа акцијата.Со среќа на добитниците!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3926,3927,3928″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]