ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Младинскиот образовен форум МОФ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 16.11.2018 во нашето училиште ООУ ” Ацо Шопов”,Младинскиот образовен форум МОФ водеа дискусија – Фокус група во рамките на МИМО активностите со ученици од 8 и 9 одделение

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3656,3657,3658,3659,3660,3661,3662,3663,3664,3665,3666,3667,3668,3669,3670,3671,3672,3673,3674,3675″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]