ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

“Месецот на науката”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На натпреварот ,,НОЕМВРИ-МЕСЕЦ НА НАУКАТА” 2018година кој се одржа во саботата 10.11.2018 година Ања Кочоска ученичка од IV в одделение од нашето училиште ООУ„Ацо Шопов“учествуваше со експеримент по предметот Природни науки.Ања изведе експеримент поврзан со магнети и магнетизирање и го освои III место на што сме многу горди.Ментор на Ања Кочоска е одделенскиот раководител Александра Неделковска.Честитки!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3587″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]