ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Месецот на науката и учество по биологија

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 17.11.2018 година на натпреварот на Месец на науката-учество на нашите ученици од ООУ„Ацо Шопов“ и менторот Маја Чубринова со експерименти земаа учество од областа на биологија како и многу едукативни предавања и посета на лабораториите на Природноматематичкиот факултет.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3706,3707,3708,3709,3710,3711,3712,3713,3714,3715″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]