ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Месецот на науката донесе три награди по хемија

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 17.11.2018 година на натпреварот„Ноември месец на науката“-учениците од ООУ “Ацо Шопов” по предметот хемија беа наградени со три трети места. Илина Стеваноска и Војана Петрова 9б одд. Драган Весов 9в одд. Теодор Илија Глигоровски и Филип Тарчуговски 9а одд. Наставник – ментор Лилјана Трајкова.Браво!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3693,3694,3695,3696,3697,3698,3699,3700,3701,3702,3703″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]