ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Меѓу општински натпревари во Зона СЕВЕР

На 25-12-2019 год. Во ООУ АЦО ШОПОВ – Радишани се одигра Меѓу општински натпревари во Зона СЕВЕР, во ОДБОЈКА машка и женска конкуренција
Резултати женски:
1. Исмсил Ќемали – 26 ЈУЛИ 0- 2
2 АЦО ШОПОВ – Исмсил Ќемали 2 – 0
3. АЦО ШОПОВ – 26 ЈУЛИ. 2 – 0
Резултати – Машки
1. Исмсил Ќемали – АЦО ШОПОВ 0 – 2
2. ИСМСИЛ ЌЕМАЛИ – ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ. 2 – 1
3. ПАНАЈОТ Гиновски – АЦО ШОПОВ 0 – 2