ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Kвизот на општи знаења

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денеска учениците од ООУ„Ацо Шопов“ направија успешен влез во вториот круг во квизот на општи знаења во организација на ДКЦ Карпош

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3642,3643,3644,3645,3646,3647,3648,3649,3650,3651,3652,3653″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]