ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈ 35 ГОДИНИ ООУ „АЦО ШОПОВ“

На 16.04.2019, вторник, по повод Патрониот празник, а воедно и Јубилеј од 35 гоини од постоење на нашето училиште, во просториите на ООУ „Ацо Шопов“, од 10:00 – 15:00  се реализира Крводарителска акција.
Во соработка со Црвен крст – Чаир и Иститутот за трансфузиона медицина – Скопје, сакавме на Патронатот да му дадеме хумана димензија!

Дарувај крв, за да спасиш живот!