ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Какви се последиците од обезност кај децата и како да се спречи

Мудрост е да се најде алтернатива,промени ги животните навики и начинот на исхрана и многу лесно ќе управуваш со својата тежина и ќе го одржуваш своето здравје. денеска 20.11.2019 година Марија Јованоска и Оливија Курјак од Европската Медицинска Асоцијација на Македонија одржаа предавање на тема„Какви се последиците од обезност кај децата и како да се спречи“.СЕ ГРИЖИМЕ ЗА НИВНОТО ЗДРАВЈЕ!