ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Истражи ја креативноста

ИСТРАЖИ ЈА КРЕАТИВНОСТА! Ученичките Ива Аврамовска и Милена Спировска од 9б учествуваа на конкурсот “Од отпад, до уметничко дело!” организиран од Пакомак во соработка со Пивара Скопје и БиМилк.