ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Натпревар по иновации

 

Од вкупно 410 валидни тестови по иновации нашатата ученичка Марија Данчевска го освои петтото место на ниво на Република,Браво за постигнатиот успех.