ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Индивидуален образовен план-ИОП

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На ден 5.2.2019 дефектологот Ивана Крстиќ одржи презентација на наставниците од ОУ,,Ацо Шопов на тема:Индивидуален образовен план-ИОП. Во презентацијата беше опфатено, што е ИОП,за кого се прави ,што содржи и кога се прави ИОП.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4370,4371,4372,4373″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]