ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Хуманоста на нашите родители од IVг одделение од ООУ„Ацо Шопов“поттикнати од мајката Андријана Леова Велков ги израдува болните дечиња

Хуманоста на нашите родители од IVг одделение од ООУ„Ацо Шопов“поттикнати од мајката Андријана Леова Велков ги израдува болните дечиња.Браво за идеата.Благодарност што се вклучивте во поттикнување на хуманите човечки вредности