ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ХУМАНИТАРНИ И СОЛИДАРНИ!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ПРОДОЛЖУВАМЕ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИТАРНИ И СОЛИДАРНИ! ИМ БЛАГОДАРАМ НА РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА КОИ НЕСЕБИЧНО, ХУМАНО ПОМАГААТ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ ГРУПИ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3338,3339,3340,3341,3342,3343,3344,3345,3346″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]