ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Грижа на стари лица

По повод месец на “Грижа на стари лица”. Денес 27.11.2019 г. го посетивме домот за стари лица Вита Ве со цел да покажеме дека се грижиме за постарите лица, да им пружиме љубов, почит и внимание. Членовите на музичкиот оркестар од училиштето свиреа песни со кои ги разиграа, развелија и создадоа убав и пријатен престој. За спомен им подаривме цртежи, нацртани од ученици од 5 одделение. Одговорен наставник Катерина Јефтимоска.