ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Градоначалникот Велимир Смилевски им додели зимски јакни на учениците од социјално загрозените семејства од нашето училиште ООУ„Ацо Шопов“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес понеделник, 24.12.2018 г.во 11.00 ч. во големата сала во општина Бутел градоначалникот Велимир Смилевски им додели зимски јакни на учениците од социјално загрозените семејства од нашето училиште ООУ„Ацо Шопов“ .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4169,4170,4171,4172,4173,4174″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]