ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ГОСТУВАЊЕ ВО ЅВОН НА МАКЕДОНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ДЕНЕС 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДНА УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ„АЦО ШОПОВ“ ГОСТУВАА ВО ОБРАЗОВНАТА ЕМИСИЈА ЅВОН НА МАКЕДОНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА И СЕ ПРЕТСТАВИЈА СО ДЕЛ ОД СЛОБОДНИТЕ УЧЕНИЧКИ АКТИВНОСТИ КАКО РИТМИЧКАТА СЕКЦИЈА,ДРАМСКО РЕЦИТАТОРСКАТА СЕКЦИЈА ЛИКОВНАТА СЕКЦИЈА,МЛАДИ МУЗИЧАРИ,МЛАДИ МАТЕМАТИЧАРИ,МЛАДИ ХЕМИЧАРИ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3527,3528,3529,3530,3531,3532,3533,3534,3535,3536,3537,3538,3539,3540,3541,3542,3543,3544″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]