ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

“Европски квиз на парите”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Првиот подготвителен тест за „Европски квиз на парите“ во ООУ„Ацо Шопов“ успешно заврши.Одговорен наставник:Елена Златкова.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4589,4590,4591,4592,4593,4594,4595″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]