ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Европас конференција

Во период од 18 до 20 ноември во хотел Аквалина, Охрид се одржува Европас конференција со 50 учесници од основни и средни училишта од територијата на град Скопје.Светлана и Сашка беа дел од тоа.