ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ЕСЕНТА СЕ ВСЕЛИ И ВО УЧИЛНИЦИТЕ НА ПРВАЧИЊАТА

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ЕСЕНТА СЕ ВСЕЛИ И ВО УЧИЛНИЦИТЕ НА ПРВАЧИЊАТА ВО ООУ„АЦО ШОПОВ“.МАЛИТЕ РАЧИЊА ВРЕДНО РАБОТЕА И ГИ ИСПОЛНУВАА СВОИТЕ ФАНТАЗИИ КОИ ГИ ПРЕТОЧИЈА ВО СТВАРНОСТ КОРИСТЕЈЌИ ПЛОДОВИ ШТО НИ ГИ ДАВА ГОСТИНКАТА ЕСЕН.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3297,3298,3299,3300,3301,3302,3303,3304,3305,3306,3307,3308,3309,3310,3311,3312,3313,3314,3315,3316,3317,3318,3319,3320,3321,3322,3323,3324,3325,3326,3327″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]