ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ЕСЕНСКО ЧИСТЕЊЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ЕКО АКЦИЈА КОЈА ТРАЕ ПОВЕЌЕ ДЕНОВИ ПОЧНУВАЈКИ ОД 29.10.2018 ГОДИНА И Е ВО ТЕК .ВО НЕА БЕА ВКЛУЧЕНИ ВРАБОТЕНИ ОД УЧИЛИШТЕТО И ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ КОМУНАЛНА ХИГИЕНА НА ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАД СКОПЈЕ.СЕ СРЕДУВАА ПОДРУМСКИТЕ ПРОСТОРИИ КАДЕ СЕ ОТСТРАНУВАА СТАРИ ОШТЕТЕНИ КЛУПИ И СТОЛЧИЊА.ПОЗДРАВИТЕ СТОЛЧИЊА И КЛУПИ ГИ ПОДАРИВМЕ НА ДРУГО УЧИЛИШТЕ НА КОЕ МУ НЕДОСТАСУВАШЕ УЧИЛИШЕН ИНВЕНТАР.А ДРУГИОТ РАСХОДУВАН И ОШТЕТЕН ИНВЕНТАР ГО ПРЕВЗЕМА ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ КОМУНАЛНА ХИГИЕНА .А ВО ТЕК БЕА И ОБШИВКИТЕ ОКОЛУ ПРОЗОРИТЕ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3481,3482,3483,3484,3485,3486,3487,3488,3489,3490,3491,3492,3493,3494,3495,3496,3497,3498,3499″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]