ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Еко патрола

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Еко патролата на ООУ„Ацо Шопов“ денеска е во акција.Собирање отпад во училишниот двор и спортските терени.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3416,3415,3414,3413,3412,3411,3410,3409,3408,3407,3406,3405,3404,3403,3402,3401,3400,3399,3398,3397,3396,3395,3394,3393,3392,3391,3390,3389,3388″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]