ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Едукативна работилница со ученичките од шесто одделение

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Мартина Зарева, модераторка на Always програмата за девојчиња во пубертет одржа едукативна работилница со ученичките од шесто одделение во врска со личната хигиена и нега за време на пубертетот.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4675,4676,4677,4678,4679,4680″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]