ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Eднодневна рекреативна есенска екскурзија

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес (30.10.2018 година) нашите ученици беа на еднодневна рекреативна есенска екскурзија во Пеленица -Драчево. Убавото време го искористија за дружење,забава и игра. Го посетија манастирот Преполовение „РУСА СРЕДА“ ПЕЛЕНИЦА.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3421,3422,3423,3424,3425,3426,3427,3428,3429,3430,3431,3432,3433,3434,3435,3436,3437,3438,3439,3440,3441,3442,3443,3444″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]