ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Две победи на ракометарите од ООУ„Ацо Шопов„

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Уште две победи на ракометарите од ООУ„Ацо Шопов“на зонските натпревари. Со тоа го обезбедивме пласманот во гратската лига. Браво момци!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3889,3890,3891,3892,3893″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]