ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ДЕНОТ НА ШЕГАТА

Денес е први април денот на шегата и смеата.Во нашето училиште учениците го разубавија училиштето со своите маски.