ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Ден без автомобили

Учениците од ООУ,,Ацо Шопов“ преку пораките од цртежите ве замолуваат да ги оставите автомобилите и да ги замените со велосипед