ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Да ги заштитиме децата во собраќајот

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со МВР и IUTECREDIT реализираше сообраќајно едукативно предавање за децата од второ и трето одделение во нашето училиште под мотото„ Да ги заштитиме децата во собраќајот”.