ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Чествување на празникот 11 Октомври, Ден на востанието на Македонија

Денес на платото пред Општина Бутел беше одржано чествување на празникот 11 Октомври, Ден на востанието на Македонија, во кое земаа учество ученици од нашето училиште.
Честит празник !