ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Чест и задоволство за наградените наши ученици ако присуствуваме на ликовната изложба каде ќе бидат доделени и наградите.