ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Бутелски џивџанчиња

На денешниот детски фестивал, кој се одржа во Општина Бутел,” настапија и нашите ученички Анастасија Кекеновска V-г и Тамара Ивановска V-б.

https://www.facebook.com/100000688775573/videos/pcb.4487897057926591/410579207129814