ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот. Да ги следиме советите од Светската здравствена организација.

https://www.facebook.com/filipce.venko/videos/560749268126831/