ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Хуманитарен базар за Филип организиран од општина Бутел

Хуманитарен базар за Филип организиран од општина Бутел и градоначалникот Велимир Смилевски.Нашето училиште учествуваше со свој штанд и даде придонес во акцијата.