ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Регионални натпревари во РАКОМЕТ

На ден 20.12.2019 се одржаа регионални натпревари во РАКОМЕТ во машка и женска конкуренција.Нашето училиште Ацо Шопов го освои ПРВОТО место со женската екипа БРАВООО и се пласираа за градко.
Резултати-женски
Ацо Шопов-Хасан Приштина 11:10
Резултати машки
Ацо Шопов-Александар Урдаревски 8:9
Ацо Шопов-Исмаил Кемал 15:18
Честитки!