ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

22 Март – Светскиот ден на водата

Учениците од II г одделение со своите цртежи го одбележаа 22 Март – Светскиот ден на водата