ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

16-ти Октомври-,,Светскиот ден на храната”

.И оваа година се одбележа 16-ти Октомври-,,Светскиот ден на храната” во ООУ,,Ацо Шопов”во сорабптка со средното угостителско училиште ,,Лазар Танев”Учество земаа и учениците од одделенска настава во соработка со родителите под покровителство на координаторот на ПМИО Силвана Ѓуровска. Беше претставена Мултиетничка традиционална здрава храна на заедниците во Македонија.

Националната веб-платформа за образование

ОПШТИНА БУТЕЛ

Календар
април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Следете не