ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Со лични творби учениците од нашето училиште го одбележаа 13 ти Ноември, денот на ослободување на Скопје.