ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Втора обука во Општинската организација на Црвен крст- Чаир во рамките на ПХВ Циклусот.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Атмосфера од денешната (4.02.2019) втора обука во Општинската организација на Црвен крст- Чаир во рамките на ПХВ Циклусот. Денес младите меѓу нив и наши ученици беа запознаени со начинот на реализација на малите проекти кои ќе ги реализираат по завршувањето и на третиот дел од обуката.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4322,4323,4324,4325,4326,4327,4328,4329,4330,4331″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]